2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tasavvur hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim içtima noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, orantılı fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı bünyeda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu yangın kapısı şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle sürdürmek üzere kullanma amacına ve kullanan nefer skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Düzında mütehassıs ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir tehlike durumunda binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları örgülmaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da esrarı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli zemin oluşturur.

Report this wiki page