Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya özge ivedi durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını esenlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Yeni yapılarda makul yüksekliğe sahip binaların yangın merdiveni yapmasının zorunlu olduğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. ölçün yangın çıkışı ve bapsına ehil olan binalarda yangın merdivenleri çatı maksatına dahil edilir.

Hatta, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın vakaları birbunca yapıda en pıtrak zıtlaşılan ve tehlikeli tehlikelere reviş heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çkırmızıışma alanlarında eminğin esenlanması amaçlanır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan kırmızıındığı yapı kullanım sınıflarında, bir koridor yürekindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yegâne Yangın Kapısı Fiyatları hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle henüz ali bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı hileırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page